EXCO TRANSPORT SYSTEMS, înfiinţată in anul 1992, reprezintă în România furnizori de renume mondial în domeniul infrastructurii feroviare acoperind prin produsele şi serviciile oferite întregul domeniul.

Obiectul de activitate al EXCO TRANSPORT SYSTEMS este intermedierea si comercializarea de maşini de intretinere si constructii cai ferate , masini de mică mecanizare, piese de schimb şi echipamente pentru construcţia şi întretinerea căii ferate, şină de cale ferată, produse de reparat, modernizat şi întretinut calea ferată. EXCO TRANSPORT SYSTEMS ofera de asemenea asistenţă tehnică şi service pentru produsele comercializate.

EXCO TRANSPORT SYSTEMS şi-a definit în timp o poziţie clară ca furnizor de încredere atât pentru companiile publice ( CN CF “CFR” SA, Metrorex SA, societati de transport public) cât şi pentru cele private implicate în activităţi de construcţie sau întreţinere a căii ferate. Produsele şi serviciile oferite de către producătorii reprezentaţi de EXCO TRANSPORT SYSTEMS se ridică la standarde foarte înalte, garantând astfel o calitate excelentă a lucrărilor realizate.

Prin implementarea sistemului de management al calităţii conform cerinţelor standardului SR EN ISO 9001:2015 se atestă faptul ca obiectul principal al EXCO TRANSPORT SYSTEMS SRL este de a furniza produse şi servicii care să îndeplinească în mod optim cerinţele clienţiilor săi la standarde înalte de calitate.

Totodata toate produsele comercializate de catre EXCO TRANSPORT SYSTEMS detin Agrement Tehnic emis de AFER si dupa caz Declaratie de conformitate CE.